top of page

CHOOSE YOUR WORKOUT

-DSC0409.JPG

FITNESS

We bieden zware apparatuur voor de gevorderde sporter, maar ook voor de beginnende atleet hebben wij alles wat diegene nodig heeft. Sportschool get in shape biedt een ruim assortiment aan zowel cardio apparatuur als krachtapparatuur. Heeft u serieuze doelstellingen in betrekking tot het afvallen of opbouwen van kracht en spiermassa? Of wilt u gewoon een verbeterde conditie, zich fitter voelen en een wat strakker lichaam? Wij helpen u graag met het behalen van uw doelstellingen!

GOLDEN GIRLS

Golden Girls is een les op muziek. Hierbij wordt vooral de focus gelegd op BBB (benen, billen en buik). Bij deze les worden een aantal gewichten gebruikt om de spieren een extra boost te geven!

Body SHAPING

Body Shaping is een leuke en pittige mix van oefeningen met motiverende muziek waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd. Dit eindigd dan natuurlijk met een geschikte cooling down.

hrth.jpg

Kick Boxen

Kickboxen met Sjors haalt het beste in je naar boven. De trainer corrigeert, motiveert, houdt je continu alert en test je tot het uiterste op uithoudingsvermogen. Kracht reactiesnelheid, coördinatie, wilskracht en mentale focus is hier aan de orde. De training geeft je een enorme stress release en hoewel kick boxen je fysiek uitput, voel je je in de uren na de training sterker dan ooit.

flyer_edited.jpg

ZUMBA

Zumba is een combinatie van Fitness-dansbewegingen op wereld en Latin muziek. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen.

De combinatie dansen en fitness in een party-sfeer op opzwepende Latin muziek en ritme maakt Zumba leuk.

Je hoeft niet eerst pasjes te leren of te onthouden! Het is kijken en meedoen de muziek is het uitgangspunt. Van Zumba wordt je vrolijk!

TOTAL BODY

WORKOUT

TOTAL BODY

WORKOUT

Bij de total body workout zetten de oefeningen je vetverbranding op scherp en train je tegelijkertijd meerdere spiergroepen. Met muziek op de achtergrond wordt er veel aandacht besteed aan de verbetering van jou conditie en de spierversterking. Een ideale les 

to 'Get in shape' with Total body workout!

DSC_3572.jpg

Senioren

Senioren Fitness is voor iedereen die op verantwoorde wijze wil sporten, zich jong en fit wil blijven voelen. Oefening en beweging hebben een uitermate positieve invloed op het verouderingsproces. Beweging heeft een positief effect op de werking van het hart, de bloedvaten, longen, spieren, en gewrichten. Bewegen is gewoon noodzakelijk en zeker als je ouder wordt.

De lessen worden gegeven door een deskundige instructeur en zowel de training als het plezier zijn belangrijk tijdens het bewegen met elkaar.

Pilates

Pilates is een combinatie van kracht en lengte van spieren. De oefeningen voer je uit op rustig tempo waarbij je je bewust beweegt. Je bepaald zelf de intensiteit.

personal training

Een personal trainer is er natuurlijk om jouw gewenste doelen te behalen maar dit is niet altijd even makkelijk. Daarom bieden wij een vrijblijvend intake- gesprek aan waarbij zorgvuldig gekeken gaat worden naar de doelstellingen van onze cliënt, om deze zorgvuldig in kaart te brengen.

 

We stellen een bewegingsplan op, gericht op uw persoonlijke doelen. Begeleiding, controle en motiveren zijn de ingrediënten van een uur Personal Training, met als doel: zo effectief mogelijk een optimaal resultaat behalen. Hierbij krijgt u, vanuit een professioneel perspectief, bruikbare tips over voeding want dit is natuurlijk net zo belangrijk als het gaat om een gewenst resultaat te behalen.

bottom of page